Cursurile oferite de ALF Formare Profesionala sunt modulare și acoperă următoarele arii:

  • Formare profesională autorizată
  • Dezvoltare personală
  • Dezvoltare organizațională
  • Proiecte finanţate prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane

Consultanță în carieră

Cursurile sunt unice pe piaţă prin câteva elemente de absolută noutate: sesiuni de dezvoltare personală susţinute de actori şi psihologi pentru dezvoltarea simţului umorului, educarea răbdării și a calmului în lucrul cu oamenii, ajutandu-va la îmbunătățirea discursului public, gestionarea emoţiilor şi dezvoltarea tehnicilor de persuasiune.

ALF Formare Profesionala propune o abordare inovatoare: cariera ca formă de dezvoltare personală

De multe ori, alegem un curs de formare profesională sau de dezvoltare personală și descoperim în timp că nu este cel mai potrivit nevoilor noastre.

A încerca la întâmplare diverse cursuri până găsești domeniul și abordarea potrivită este costisitor. Investiţia financiară şi de timp nu se va regăsi în rezultatele pe care le aştepţi.

Cum să profesezi, dacă nu știi ce se potriveşte stilului tău de acţiune, dacă nu îți testezi limitele, dacă nu ești convins că ceea ce faci te valorizează în cea mai mare măsură?

ALF Formare Profesionala organizează cursuri de formare profesională acreditate de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale şi Persoanelor Varstnice si de catre Ministerul Educaţiei Nationale, în următoarele domenii:

Diplomele se eliberează în urma susţinerii unui examen de absolvire în prezenţa unei comisii numite de Autoritatea Nationala Pentru Calificari - ANC (CNFPA).